mandag 16. juli 2007

Forberedelse


Så, dette er da meg. Lille, snille Ole som skal ut i den store verden. Nå i sommer jobber jeg i Mesta, og tiden går ellers med til sandvolleyball og litt fotball. Jeg burde nok heller brukt litt mer tid på å forberede meg på utreisen til Madagaskar, men jeg er av den typen at jeg ser fram til det afrikanske synet på tid, der den kommer i stedet for å gå. Men jeg håper og tror jeg greier å somle meg i mål, slik at jeg er noenlunde klar når det står 7. august på kalenderen, og jeg setter kursen sørover.
Jeg håper det er noen som vil følge med mens jeg er ute i den store verden, så skal jeg forsøke og la det være noe å følge med på. Jeg kommer helt sikkert til å tenke mye på dere her hjemme i Norge, og håper dere vil ta dere tid til å tenke på meg av og til. Jeg vil også sette stor pris på tilbakemeldinger og kommentarer, hvordan livet går her hjemme i Norge og ellers rundt omkring i verden.

6 kommentarer:

Maren Skei Nydal sa...

For en fantastisk blogg. D e jo heilt utrolig at lille snille Ole endelig tør å ta d store steget ut i verden, men jeg skl jo være der så da går d bra;)

Mario sa...

Flottings ditta her, Ole! Ska bli spennande å følge me på dej gjennom året - om du overleve liksom... :P
Så får du sjå kor vidt ej greie å overleve. Men du får kose dej fram til Åpta (for du skal vel dit du også?), så snakkast vi der! :)

Ingo ie sa...

Kuul blogg, du :) Jeg gleder meg til å få nye ettåringer, det blir kult :P Det blir nok mye tid til volley og fotball når du kommer til Madda (madagaskar altså). =)

Kristin sa...

Hei hei!!
En fantastisk blogg på jeg si, du imponerer stadig:)
Gleder meg til å følge med på ditt år på det frodige madagaskar. Så sees vi jo kanskje til jul...

Bente og Stein-Ove sa...

Hey!
Goooood tur til Madagaskar!
Kommer til å titte innom bloggen din, ja!
God bless!

Sarah Christin sa...

AH, jeg googlet navnet ditt og fant bloggen din. Så gøy å lese. Du virker finurlig.
Bloggen din rommet også en fin innsikt i det gassiske miljøet og hverdagen i det enkle.
Takk for at du førte journal, det kan komme til nytte om jeg får reist til Madagaskar selv.

:)


Ha det fint så lenge!