mandag 3. mars 2008

Motorsykkeltur

For tiden har jeg besøk av min kjære bror og hans kjære kjæreste. Forrige uke reiste vi på motorsykkeltur til kysten, og etter næremere 90 mil på motorsykkelsetet, en real posjon motorsykkelsmak i baken, en motorsykkelpunktering og en 13 timers lang togtur, har vi nå kommet trygt tilbake til Antsirabe. Etter at besøket har fått sett både kysten og regnskogen, skal vi nå ha noen rolige dager, før de resier tilbake til Norge i slutten av uka. Deretter går det bare noen få dager, før jeg venter nye familiemedlemer bankende på døra. Det er veldig hyggelig med noen kjente fjes etter over et halvt års isolasjon på øya.


Hege Beate og Jon kommer susende rundt en sving

Jon forsøker å komme seg ut av regnskogen. Siden lemurene var vanskelige å fange med kameraet, måtte jeg nøye meg med en annen halvape

Vel framme i Manakara på østkysten kunne vi unne oss en dukkert på stranda

4 kommentarer:

Kari sa...

ja no e d bærre ei vækka tart vi ska ræs neåver.. æ gler mæ nå frøktele.., men har litt reisenærva å da.. bli sekkert kjæmpearti, og mytji spennandes opplevelsa.. bli kjækt å træff dæ ijæn, ole. klæm ifrå di kjære søster.

Torun sa...

Det var trivelig å høre fra hvordan dere har hatt det på tur. Kos dere de siste dagen du har besøk også. Og så er det bare en uke til vi kommer nedover. Gleder meg!!!!

Mor

tveit sa...

Hei og hopp Ole!
Så artig å se bilder fra Madagaskar! Motorsykkeltur til sandstrand er kun en fjern drøm for oss i Mali.. Nyt den siste tia!
-Håvard

Bente og Stein-Ove sa...

Hei Ole
Madagaskar er jammen fristende. Flotte bilder du har. Artig å lese om hvordan du har det.

Går fort mot slutten nå. 3 mnd igjen.

Vi høres.