torsdag 3. januar 2008

Juleferie

Først vil jeg benytte anledningen til å ønske alle dere, mine trofaste lesere, et godt nytt år!


I romjula og nyttårshelga har jeg vært i Tulear, og feiret nyttårsaften til afrikanskerytmer. Jeg har brukt ferien til å bade, snorkle, slå volleyball og slappe av. Noen gode, rolige dager ved kysten. På turen til og fra Tulear stoppet vi i Isalofjellene. Det er en fin fjellkjede med veldig spesielle fjellformasjoner. Der gikk vi noen turer og badet i vakre omgivelser under en foss. Turen var veldig vellykket, og her får dere en liten smakebit i form av noen bilder:
Solnedgang på slettene før Isalofjellene.Utsikt over Isalofjellene.
Madagaskar er kjent for sine spesielle Baobab-trær, som ser ut som de vokser opp ned.

2 kommentarer:

Torun sa...

Godt nytt år til deg, Ole. Ja, nå er det slutt på juleferien for oss alle. Jon reiste i går, men før han reiste har ha jo bestilt biletter for å reise og besøke deg. Jeg sitter og skal forberede meg til eksamen i morgen og onsdag, men jeg vet ikke helt hva jeg skal ta fatt på. Ha det godt, Ole. Vi tenker ofte på deg.
Mor

Ann-Jorid sa...

Hei og hopp og takk for en knallers ferie. Det var skikkelig trivelig å bli kjent med deg. "Jo flere vi er sammen, jo gladere vi blir". Det hadde passa bra som motto på turen fra Tulear til innlandet, for det var ingen tvil om at med deg og Maren i gjengen, koste vi oss desto mer.

Lykke til videre