lørdag 20. oktober 2007

Krik

Endelig er første krik-trening unnagjort. Vi har lenge planlagt å starte ei krikgruppe her i Antsirabe, men ting tar ofte litt tid i Afrika. Det er ikke alltid gjort på en, to, tre og få snakket med dem man skal snakke med, og gi beskjed til de som skal komme, men etter litt om og men, kom vi omsider i gang. Oppmøte var ikke fulltallig denne gangen heller, men det virket som opplegget gav mersmak for de som kom. Vi spilte basketball, og Maren hadde en kort andakt. Språket er en utfordring. Selv om en del ungdomer lærer noe engelsk på skolen, er ikke nivået høyt. Men vi fikk hjelp til å oversette til gassisk.
Den neste uka skal vi på leirskole, og etter det er det høstferie, så de neste tre ukene får vi ikke arrangert krik. Det er synd det blir slik i oppstartfasen, men det er ikke noe og gjøre med. De som var der i går ville i alle fall komme igjen, og på tre uker bør vell alle de andre også ha fått beskjed, så vi håper på enda større oppmøte.
Nå ser jeg fram til en uke i regnskogen og ved kysten. Etter to måneder her i Antsirabe, blir det godt og komme seg litt rundt på øya.

2 kommentarer:

Mario sa...

Konge at dokke starta opp KRIK, eller CHRISC om du vil, der borte! Ej kjøme gjerne me tips, og tek også gjerne imot tips sjølv, hehe..
Lykke til me KRIK og resten av arbeidet der borte! Nyt leirskulen og ferien :)

Anonym sa...

Yeah!! Konge! Stolt av dere altså!
CHRISC for ever...! Lykke til med neste trening og god høstferie!
Hilsen fra CHRISC national office i Kampala (Uganda):D